De doelstelling van Amilah Foundation

Amilah Foundation financiert maatschappelijke projecten zowel in Europa als daarbuiten. Ons bestuur zet zich hier vol enthousiasme voor in. Voor meer informatie zie het beleidsplan.

De organisatie

Het bestuur van onze stichting bestaat uit 3 vrijwillige bestuursleden.

Erik Heringa, voorzitter

Ik ben ondernemer en consultant in de levensmiddelensector en daarnaast actief in diverse besturen van verenigingen en stichtingen. Doordat ik zelf tussen 2 culturen (de Nederlandse en de Sri Lankaanse) ben opgegroeid, heb ik goede maatschappelijke voelsprieten ontwikkeld. Het is een eer om zitting te mogen nemen in het bestuur van de Amilah Foundation. De doelstellingen van de stichting gaan mij persoonlijk aan het hart en ik hoop met het team van de foundation een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de verschillende Islamitische gemeenschappen in Europa en daarbuiten.

(Btisame) Sam Sioua, vice-voorzitter

Als directeur bij Amilah Food is food voor mij een echte passie. Ook heb ik de afgelopen decennia veel kennis vergaard in de halal levensmiddelensector. Ik ben geboren en getogen in Nederland en ben van Marokkaanse afkomst. Ik hoop dat we met deze stichting de wereld steeds een beetje beter kunnen maken en dat we samen kunnen werken aan een mooiere toekomst voor onze kinderen.

Aziz Ouchan, secretaris

Ik ben een ondernemer met veel enthousiasme voor eten en heb een ruime waren- en productkennis (inclusief halalproducten) over verschillende eetculturen. Als ex-inkoper en Halal category expert heb ik bij Sodexo verschillende halalprojecten met succes gerealiseerd in de Benelux. Voor Amilah Foundation zet ik me samen met het team in om een mooie doelstelling te realiseren met succes binnen en buiten Europa.